poslední informace

24.06.2016 00:00
1) V pondělí se již neučíme, ale nezapomeňte mi přinést následující věci:
- omluvný list
- tablet - bez hesel, her, programů, vše vymazané na "výrobní nastavení" s nabíječkou, popř. krabicí. 
- všechny učebnice (ČJ, M, Čítanka, Přírodověda, Vlastivěda-dějepis s mapou a Vlastivěda-zeměpis s mapou) - vygumované, zalepené kromě AJ!!!
- klíče a zámky od šatnových skříněk
- celou složku s vypracovanými listy "Bylo nás pět"
- zarecitujete mi básničku
- film na CD nebo flashdisku, aby nám to "lépe utíkalo"...:-)
 
2) V úterý budeme vyklízet skříně, rozdávat si písemky od 1.třídy, výkresy.... zkrátka "uklízet a balit" třídu a pomáhat mi s přenášením věcí na "malou budovu". Tento den také dostanete všechny učebnice do 6.třídy (ti, co zůstávají). Vezměte si na ně "pořádnou" tašku...:-((
 
3) Pokud vše za PO a ÚT stihneme, ve středu buď pojedeme na cyklistický výlet, nebo půjdeme na turistický výlet, popř. při hezkém počasí zavítáme na klánovické koupaliště, či k Julince do bazénu... (domluvíme se). 8-) A nesmíme zapomenout na tu cukrárnu!!!
 
4) Ve ST nám končí škola již v 11,40 hod, v PO a ÚT končíme podle rozvrhu (jen děvčatům v PO odpadá 5.vyuč.hodina-TV, kluci ji v ÚT mají).:-(
 
5) Ve středu večer v 18.hodin se společně i s rodiči sejdeme v restauraci "U Křížků" na fotbalovém hřišti, kde si dáme nějakou "mňamku" a užijeme si to!;-)
 
6) Ve čtvrtek 30.6. vám během 1.vyučovací hodiny rozdám vysvědčení a v cca 9.hod proběhne na dvoře školy "poslední zvonění" pro 9.třídu a pro ty, co odcházejí na víceletá gymnázia. V cca 9,45 hod se rozejdeme buď na oběd nebo rovnou domů .... a začínají prázdniny! HURÁ!!!B-)